Over Dekmetal

Dekmetal is gespecialiseerd in het produceren en leveren van dak- en gevelsystemen in metaal, inclusief op maat gemaakte plaatwerkproducten.

Dekmetal biedt zijn partners professionele ondersteuning aan bij het ontwerpen van functioneel, technisch geavanceerde en esthetische oplossingen.

Een groot voordeel van Dekmetal is zijn uitgebreide service gebaseerd op flexibele leveringsvoorwaarden en technische ondersteuning gedurende het implementatieproces. Dekmetal dealers en technici zijn actief in Tsjechië, Slowakije, Bohemen, Moravië, Polen, Duitsland en de Benelux. Ze zijn dus in staat om heel snel te reageren op de vereisten van implementatiebedrijven of bouwprojecten.

Productie uitgerust met de nieuwste moderne technologie

DEKMETAL beschikt over een unieke nieuwe productielijn voor het produceren van platte dakprofielen, gevelsystemen en andere atypische producten gemaakt volgens wensen van de klant. Dit met de mogelijkheid elementen te produceren met een maximale lengte van 6 meter.

Basis productiemogelijkheden: delen, uitsnijden en perforeren van plaatmetaal tot 3 mm dikte, snijden en buigen tot 6 m lang, rechttrekken van plaatmetaal.

Atypische elementen maar ook de standaard elementen voor gevel- en daksystemen worden steeds geproduceerd volgens de wensen van de klant.

Production hall DEKMETAL - exterior Production hall DEKMETAL - interior

Contacteer ons

Close dialog window

Contacteer ons